Easy Connect Paypalin asiakaspalvelunumerolla Alankomaissa

.

PayPal on maailman johtava verkkomaksujen käsittelyssä. Pankki- ja luottokortit sekä lainat ovat myös kelvollisia käytettäväksi alustalla. Ei ole epäilystäkään siitä, että PayPal saa paljon puheluita yli 255 miljoonan ihmisen suuren asiakaskunnan ansiosta

Soitatko PayPaliin? Tässä on joitain viitteitä

Jos haluat saada PayPal-ongelmasi ratkaistua nopeasti ja helposti, voit tehdä muutaman asian etukäteen:

  • Älä tuhlaa aikaasi väärän PayPal-puhelinnumeron valitsemiseen. Jos sinulla on PayPal-pankki- tai luottokortti ja sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun, valitse Paypal-asiakaspalvelunumero. Saatavilla on myös kansainvälisiä puhelinnumeroita. PayPal tarjoaa nyt toisen puhelinlinjan yhdysvaltalaisille asiakkaille, jotka haluavat puhua edustajan kanssa espanjaksi
  • Soita maanantaista perjantaihin klo 6.00–18.00. Tyyni aika normaalille asiakaspalvelulle. Jos haluat tavoittaa elävän henkilön milloin tahansa, ilmoita luotto- tai maksukorttisi epäilyttävästä toiminnasta soittamalla korttiin liittyvään maksuttomaan numeroon.
  • Voit tavoittaa PayPalin asiakaspalvelun kirjautumalla sisään ja siirtymällä "Ota yhteyttä" -sivulle, jossa haluat klikata "Soita meille" -kuvaketta. Sinut ohjataan sivulle, josta saat väliaikaisen koodin ja puhelinnumeron, johon voit ottaa yhteyttä. Kun puhut PayPalin edustajan kanssa, käytä tätä koodia nopeuttaaksesi puheluasi.
  • Paypalin kautta suoritetut maksut ovat aina suojattuja. Soita olemassa olevaan PayPal-tiliin yhdistettyyn puhelimeen, jos voit. Jos soitat numerosta, joka ei liity tiliisi, sinua voidaan pyytää antamaan lisätietoja
  • Tee muistiinpanoja puhelun aikana tarvittaessa. Nämä muistiinpanot ovat arvokkaita, jos sinun täytyy viedä asiasi korkeammalle tasolle
 

Oletko tyytyväinen puheluihin PayPalin tukihenkilöstölle?

Valitettavasti raportit Paypal-tukinumeron laadusta ovat ristiriitaisia. Käsitellessään identiteettivarkauksia PayPalin asiantuntijat voivat usein auttaa huolenaiheissa, mukaan lukien tilien jäädyttäminen ja tapahtumatutkimus.

Jotkut PayPalin asiakkaat ovat kuitenkin väittäneet, että yrityksen asiakaspalvelu on johtanut heitä harhaan. Ihmiset ovat valittaneet, että PayPal on pysäyttänyt tai poistanut heidän tilinsä ja kieltäytynyt vapauttamasta varojaan, joskus kuukausien ajan.

Millaisia ongelmia PayPalin Help Desk käsittelee?

Monet PayPal-tileihin liittyvät ongelmat voidaan ratkaista ottamalla yhteyttä PayPal-tukeen. Tämä sisältää tapahtumien tilan tarkistamisen, tilirajoitusten säätämisen sekä identiteettivarkauksien ja petostapausten käsittelemisen. PayPal tarjoaa myös puhelinpohjaista asiakaspalvelua ihmisille, jotka ovat ottaneet lainaa tai käyttäneet pankki- tai luottokorttia.

Millaisia PayPal-ongelmia ei voida käsitellä puhelimitse?

Jos PayPal-tilisi on kaapattu ja huijarit ovat käyttäneet PayPalia tehdäkseen muutoksia kortteihisi tai varastaneet rahaa laskuistasi, sinun on ehkä otettava yhteyttä pankkiin, luottokortti- tai maksukorttiyhtiöön, johon PayPal-tilisi on liitetty.

PayPal-puhelinagentti ei voi tehdä juurikaan auttaakseen sinua ratkaisemaan riidan ostajan tai myyjän kanssa. Loppujen lopuksi on yleensä ihanteellista, jos voit käsitellä asiaa itse tai kolmannen osapuolen asianajajan avulla, ja pyyntösi voidaan välittää toiselle PayPalin tiimille.

Kun soitan PayPaliin, entä jos en ole tyytyväinen saamaani palveluun?

Älä anna periksi, jos soitat PayPaliin etkä ole tyytyväinen ongelmasi käsittelyyn. Voit valita useista vaihtoehdoista.

Kirjoita ensin muistiin tai kirjoita, mitä ensimmäisen puhelun aikana tapahtui, jos et tehnyt muistiinpanoja. Tästä on hyötyä, kun selität ongelman toiselle edustajalle.

Soita sitten takaisin mahdollisimman pian. Jotkut asiakaspalvelun edustajat ovat kärsivällisempiä tai asiantuntevampia kuin toiset, ja seuraava henkilö, jonka kanssa puhut, saattaa pystyä antamaan lisäapua.

Kun kaikki muu epäonnistuu, voit tehdä valituksen liittovaltion kuluttajansuojaviraston oikeusasiamiehen toimistolle. Consumer Financial Protection Bureau ei ole puolellasi eikä tarjoa nopeaa ratkaisua. Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) on vahtikoiravirasto, joka valvoo pankkeja ja muita rahoituslaitoksia ja voi ehkä auttaa.