Norton Internet Securityn Palomuurin Poistamisen Vaiheet

.

Norton Internet Security on haittaohjelmien torjuntaohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille maksimaalinen turvallisuus internetin selailun aikana. Tämä ohjelma ei ainoastaan pidä virukset loitolla, vaan se käsittelee myös roskapostiviestejä ja tietojenkalasteluhuijauksia. Tämä tarkoittaa, että voit tuntea olosi täysin vapaaksi verkossa, kun Norton Internet Security suojaa sinua.

Yleensä käyttäjät ovat vaikuttuneita tästä haittaohjelmien torjuntaohjelmistosta. Se on loistavaa, kun kyse on tietokoneen turvallisuudesta. Se suojaa myös verkossa säilyttämääsi dataa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku hakkeri saattaa varastaa pankkitilisi tai saada pääsyn sosiaalisen median profiileihisi. Ainoa ongelma käyttäjillä tämän ohjelman kanssa on, että se on joskus liian tiukka. Joissakin tapauksissa Norton Internet Security -palomuuri saattaa estää sinua avaamasta joitain laillisia sivuja.

Hyvä uutinen on, että Norton Internet Security -palomuuri on helppo poistaa käytöstä. Itse asiassa Nortonin Irlannin tukihenkilöiden mukaan tämä voidaan tehdä muutamassa helpossa vaiheessa. Näin:

  • Avaa virustorjunta
  • Siirry kohtaan Yksityiskohtaiset asetukset ja napsauta sitten "Palomuuri"
  • Etsi Yleiset asetukset -välilehti
  • Siirry "Älykäs palomuuri" -osioon
  • Siirrä On/Off-kytkin asentoon Off tai On.
  • ja sitten hakea
 

Voit poistaa palomuurin käytöstä tai ottaa sen käyttöön Windowsin ilmoituksesta

Napsauta tietokoneen tehtäväpalkin ilmoitusalueella hiiren kakkospainikkeella Norton-kuvaketta ja napsauta sitten Poista Smart Firewall käytöstä tai Ota älykäs palomuuri käyttöön.

Kuten näet, palomuurin poistaminen käytöstä Norton Internet Securityssa ei ole vaikea asia. Jos haluat kytkeä sen takaisin päälle, noudata samoja vaiheita.

Jos et jostain syystä pysty hallitsemaan Norton Internet Securityn palomuuria, se voi olla merkki siitä, että jotain vakavampaa on vialla. Jos se ei toimi, kuka tietää, mikä muu ei ehkä toimi kunnolla. Tästä syystä, jos tämä ongelma ilmenee, ota yhteyttä Norton Antivirus Support Irelandiin mahdollisimman pian. Tekniset edustajat osaavat auttaa sinua! Heillä on työkalut ja tiedot, joita tarvitaan tämän ongelman korjaamiseen nopeasti.