Mitä tehdä, jos McAfee ei voi muodostaa yhteyttä palvelimeen?

.

McAfee Security Scan -sovellus ei ole virustentorjuntaohjelma. Sen virallinen tehtävä on "arvioida" puolustuksesi ja raportoida sinulle, onko tietokoneesi alttiina hyökkäyksille. Se tarkastaa palomuurisi ja virustorjuntaohjelmistosi tilan, verkkoselaushistoriasi ja kaikki muistissa tällä hetkellä käynnissä olevat objektit ja etsii haittaohjelmia. Windows suorittaa suurimman osan näistä toiminnoista, mutta McAfee Security Scan kiinnittää huomion siihen, että niitä suoritetaan.

On mahdollista, että ongelma ei liity McAfee-palvelimiin; Jos olet kuitenkin Yhdysvalloissa, et ehkä saa vastausta, kun yrität lähettää ping-kutsua McAfeelle, koska jotkin kuormanjakopalvelimet eivät salli sitä. Napsauta Käynnistä, valitse Suorita ja kirjoita ping download.mcafee.com. Tämän pitäisi toimia, mutta jos ei, kokeile joka tapauksessa, jos olet Yhdysvalloissa. Tämän pitäisi saada DOS-ikkuna käynnistymään ja näyttää sinulle työn tulokset. Voit jopa ottaa yhteyttä McAfee-tukeen McAfeen teknisen tuen kautta.

 

Jotkin haittaohjelmat rajoittavat pääsyäsi ennalta määritettyyn luetteloon turvallisuudestasi huolehtivista verkkosivustoista estääkseen sinua lataamasta poistotyökaluja. Onko sinulla ongelmia yhteyden muodostamisessa vain McAfeeen? Yritä siirtyä Microsoftin Windows Updates -sivustolle ja Malwarebytes.org-sivustolle; molempien verkkosivustojen tulisi olla missä tahansa tämän tyyppisessä luettelossa. Jos et voi asentaa MVT:tä tai päivittää McAfeea tarkistaaksesi McAfeen asennuksen, sinun kannattaa harkita McAfee Security Scan Plusin asentamista sen sijaan.

Tärkein kysymys on, estääkö haittaohjelma sinua lataamasta MVT:tä ja päivityksiäsi. Saat lisätietoja noudattamalla sinulle antamiani neuvoja, mutta jos olet saanut tartunnan, meidän on tiedettävä, millainen virus sinulla on. Joten suorita McAfee-skannaus, vaikka sinulla ei olisi uusimpia päivityksiä asennettuna, ja ilmoita sitten meille, mitä se havaitsee.

Jos haluat lisäapua tai McAfee-tukinumeron, älä epäröi ottaa yhteyttä McAfee-asiakaspalvelutiimiimme. Voit tehdä sen sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin avulla. Heti kun otat meihin yhteyttä, nimeämme asiantuntijan selvittämään tilannetta mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on edelleen kysymyksiä tai huolenaiheita ongelman korjaamisen jälkeen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. autamme mielellämme.

Olemme iloisia voidessamme olla avuksi sinulle!