Kuinka ottaa McAfee Web Advisor Chromelle kayttoon?

Kuten useimmat teistä saattavat jo tietää, internet on yksi ihmiskunnan tähän mennessä suurimmista keksinnöistä. Se auttaa meitä hoitamaan useita toimintoja ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena useimmat meistä käyttävät tätä tekniikkaa päivittäin useisiin tarkoituksiin. Vaikka internet auttaa meitä monin eri tavoin, se tekee myös muiden helpoksi murtautua tietokoneeseesi, älypuhelimeesi tai kannettavaan tietokoneeseesi ilman vaikeuksia. Tämä ominaisuus tekee heistä vaivatonta varastaa asiakirjojasi, henkilöllisyyttäsi, tietojasi, rahaasi jne. lyhyessä ajassa.

Jos haluat välttää tämän ongelman, sinun tulee asentaa virustorjuntaohjelma, kuten McAfee, mahdollisimman pian. Sinun kannattaa valita tämä ohjelmisto, koska se tarjoaa sinulle erilaisia palveluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaat tulokset ja minimoivat samalla virusten ja haitallisten ihmisten tunkeutumisen tilaan. Voit myös mukauttaa tätä sovellusta mieltymystesi, vaatimusten ja budjettirajoitusten mukaan. McAfee tuki tarjoaa käyttäjilleen lisätuotteita, joita he voivat ostaa, jos he haluavat parantaa tietoturvaa.

Oletko joku, joka käyttää virustorjuntaohjelmaa ensimmäistä kertaa? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ymmärrä, miten eri ominaisuuksia käytetään oikein. Siitä ei kuitenkaan kannata huolehtia. Tämä johtuu siitä, että asiakaspalvelun edustajat ovat käytettävissä koko päivän auttamaan sinua kaikissa pyrkimyksissä. Voit tavoittaa heidät tekstiviestillä, puheluilla tai sähköpostilla aina kun tarvitset. Tämän seurauksena voit olla rauhassa tietäen, että McAfeen tekninen tuki on luotettavaa ja kokenutta. Muuten tämä blogi tarjoaa sinulle luettelon ohjeista, joiden avulla voit kätevästi ottaa verkkoneuvojasi kayttoon. Katsotaanpa niitä nyt tarkemmin:

  • Ensimmäinen sinun on avattava Google Chrome kannettavassa tietokoneessa, tietokoneessa tai älypuhelimessa
  • Kun sovellus on auki, napauta pinottu valikkokuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa
  • Uusi sivu avautuu näytölle, napauta sen Asetukset-välilehteä
  • Näkyviin tulee uusi sivu, jossa on useita vaihtoehtoja, napauta Laajennukset
  • Löydät siitä välilehden nimeltä McAfee Web Advisor, siirrä liukusäädintä oikealle ottaaksesi sen käyttöön.
 

Yllä olevien vaiheiden avulla voit mukauttaa sovelluksesi ilman lisähaasteita.